Over Mij

Welkom bij Studio Julia Zwaan, waar creativiteit en strategie samenkomen om jouw verhaal te transformeren. Mijn naam is Julia, grafisch ontwerper en branding expert met 7 jaar ervaring, ben ik toegewijd aan het vormgeven van betekenisvolle merken en het leggen van diepere connecties met doelgroepen.

Julia Zwaan Strategie, Vormgeving, Webdesign, Social Media & Content Creatie Over Mij,Studio Julia Zwaan

Over Julia

Mijn reis in de designwereld begon met een passie voor creativiteit en een diepe waardering voor visuele communicatie. Na mijn opleiding in Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum Utrecht, startte ik de opleiding Creative Business aan de Hogeschool in Utrecht waar ik in juli 2024 afstudeer. De afgelopen 7 jaar heb ik gewerkt aan diverse projecten, variërend van start-up branding tot de transformatie van de visuele identiteit van gevestigde bedrijven. 

Missie

Ik geloof sterk in de kracht van doelgericht ontwerpen met strategie om bedrijven te versterken en te laten groeien. Mijn missie is niet alleen om te voldoen aan de directe behoeften van klanten, maar hen ook te begeleiden naar een toekomst van duurzaam succes en positieve invloed op hun omgeving.


31 10 2020 2 Julia Zwaan Strategie, Vormgeving, Webdesign, Social Media & Content Creatie Over Mij,Studio Julia Zwaan

Passies en Interesses

Naast design en branding ben ik gepassioneerd over wielrennen. In mijn vrije tijd geniet ik van films kijken, scrollen op Pinterest, boeken lezen, Interieur styling en musea bezoeken. Deze passies verrijken mijn creatieve benadering en brengen frisse perspectieven in elk ontwerp project.

Contact

Je kunt op verschillende manieren contact met mij opnemen:

E-mail: hello@juliazwaan.nl
Social Media: Stuur me gerust een DM